29 november 2021

Compleet netwerk van broodfokkers

2 min read
Bekende broodfokkers

Bij het kopen van een puppy ga je al snel op je gevoel af, je ziet een leuk lief hondje en je bent verkocht. Een foto van het hondje op internet kan al voldoende zijn, je vergeet alles en koopt de pup. Krijg je te maken met Felicanis kom je er al snel achter dat er iets niet klopt. De pup die je hebt gekocht is mogelijk ziek, maar in ieder geval in zeer slechte conditie. Naast de kosten die je hebt betaald voor het hondje, komen er ook nog veel kosten bij om het hondje gezond te krijgen. Dan is nog maar de vraag of dat lukt, in veel gevallen overlijdt het hondje ook.

Netwerk met dierenartsen

Handelaren als Felicanis hebben een netwerk om zich heen verzameld met mensen die dit in stand houden, bijvoorbeeld een dierenarts. Als eerste zoek je contact met degene die het hondje aan jou heeft verkocht, de fokker dus. In veel gevallen heeft hij een “eigen” dierenarts. Logisch want die deelt mee in de financiële winst en zegt dat er niet zo veel aan de hand is, op deze manier wordt het netwerk keer op keer in stand gehouden. Er zijn broodfokkers bekend die al meer dan 20 jaar handelen en zich verrijken, helaas over de rug van arme puppy’s en de moeder.

Bekende broodfokkers

Doe onderzoek op internet

Ga je zoeken op internet dan kom je er altijd achter dat je met een broodfokker hebt te maken, koophiernooiteenpuppy.com is een van de websites met uitstekende informatie. Felicanis kom je hier ook tegen als broodfokker, koop niet zomaar een pup ergens. Speur het internet af, vaak zijn de fokkers al een hele tijd actief. Wordt er veel gewisseld van bedrijfsnaam om niet snel gevonden te worden, maar het belangrijkste is dat je zo snel mogelijk naar je eigen dierenarts gaat. In ieder geval niet naar de arts die de fokker doorgeeft aan je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *